Welkom op onze website !
(Onderdeel van Stichting Natuur Onder Water.)
Wij hopen dat deze rondleiding op onze nieuwe website plezier zal doen.

Al weer ruim 20 jaar geleden, begon ook voor ons het aquarium avontuur als een hobby, uit passie voor het onderwater leven. Er werd op grote schaal geëxperimenteerd en verzorging van vissen en onderhoud van hun verblijven van derden werd een dagelijkse bezigheid.

Het gevolg hiervan was dat er in 2001 een stichting "Natuur Onder Water" werd opgericht en al daar kreeg de huidige MAF aquaria haar huidige gestalte.

Na in eerste instantie jaren lang vanuit een garagebox gewerkt te hebben, werd het enkele jaren terug echt hoogste tijd voor een noodzakelijke uitbreiding.

Garagebox van waar uit jaren lang gewerkt werd

Het tijdelijke onderkomen van Aquadesign-x
In eerste instantie werd dit een werkplaats waar van we dachten voorlopig mee vooruit te kunnen maar uiteindelijk zouden we er maar een jaar blijven zitten.

Inmiddels zijn we begin 2012 verhuisd naar een grotere locatie en heeft een aantal handgereedschappen plaats gemaakt voor ruimte innemende machines, waar door nog groter precisiewerk geleverd kan worden.

Bovendien weten we hiermee de wachttijden binnen redelijke normen te houden, al blijft handwerk altijd de nodige tijd vergen.

Met de komst van een grotere werkplaats, modernere machinerie is het nu ook tijd geworden voor een overzichtelijke bijpassende website. We hopen dat u onze website met plezier bekijkt en uiteraard zien we u graag terug binnen ons bedrijf !
 

© 2016 Aquadesign-x . All rights reserved.

Design by Empyreal Webdesign & Hosting